Αργυρώ Μουντάκη

Ας βοηθήσουμε! Και το παιδάκι μας θα μπορούσε να είναι στη θέση αυτή…

By  | 

Γράφει η Αργυρώ Μουντάκη

 

Είναι πλέον γνωστό μέσα από τα media αλλά και τα social media το θέμα της μικρής Ευαγγελίας Καστρινάκη. Ας μη μένουμε όμως απλώς στην κοινοποίηση και αναδημοσίευση του θέματος, ας προβούμε σε πράξεις, το λίγο που θα δώσει ο κάθε ένας από εμάς, θα γίνει ένα “πολύ” στο σύνολο που θα βοηθήσει τη μικρή να μεταφερθεί στο νοσοκομείο που της υπόσχεται την ελπίδα στη ζωή. Για να το σκεφτούμε λίγο… το κάθε παιδάκι, ίσως και το δικό μας, θα μπορούσε να βρίσκεται σε αυτή τη θέση, δεν θα θέλαμε τη συμπαράσταση όλων για να το σώσουμε; 

 

Κάτωθι το ρεπορτάζ από το Κανάλι Star και τη δημοσιογράφο Σοφία Γαλάνη (s.galani@star.gr):

Το δράμα της οικογένειας ξεκίνησε περίπου πριν από 18 μήνες, όταν η μικρή Eυαγγελία – Στυλιανή από τα Χανιά, διαγνώσθηκε με όγκο στα νεφρά. Αν και οι γιατροί που αρχικά ανέλαβαν το κοριτσάκι έκαναν όλες τις απαιτούμενες θεραπείες, ο καρκίνος επέστρεψε πιο επιθετικός. Η μόνη ελπίδα να σωθεί είναι να μεταφερθεί στο Λονδίνο, στην κλινική Harley Street Clinic, όπου κάνουν πειραματικές θεραπείες για την περίπτωσή της. Όμως, για να δεχτούν τη μικρή Ευαγγελία, πρέπει να προκαταβληθεί το ποσό των 350.000 λιρών, δηλαδή 380.000 ευρώ.

Το star.gr επικοινώνησε με τον πατέρα της μικρής, Αλέξανδρο Καστρινάκη, ο οποίος ζητά τη βοήθεια του κόσμου και παρακαλεί με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας, να συμβάλλει στον αγώνα που δίνει η μικρή Ευαγγελία για να κρατηθεί στη ζωή.

«Πριν περίπου 1,5 χρόνο το παιδί μου διεγνώσθη με επιθηλιακό όγκο Wilms, δηλαδή όγκο στο νεφρό. Αμέσως μπήκε στο χειρουργείο, όπου και της αφαιρέθηκε ο όγκος. Ακολούθησε όλα τα πρωτόκολλα θεραπείας, όμως ο καρκίνος έκανε μεταστάσεις. Οι γιατροί πρόσφατα σήκωσαν τα χέρια ψηλά και μου δήλωσαν πως το παιδί μου δεν έχει καμία ελπίδα. Εγώ σαν γονιός δεν παραιτήθηκα, βρήκα μια πόρτα στο Λονδίνο και ζητώ τη βοήθεια και την ευαισθητοποίηση του κόσμου, ώστε να μπορέσω να πάω με το παιδί μου εκεί»είπε χαρακτηριστκά ο κύριος Αλέξανδρος Καστρινάκης.

Όποιος επιθυμεί να βοηθήσει τη μικρή Ευαγγελία, μπορεί να επικοινωνήσει με τους ακόλουθους τρόπους:

Μέσω e-mail: ale-kastrinos@hotmail.com

Mέσω τηλεφώνου: 6999685448

Λογαριασμός στην Τράπεζα Πειραιώς για κατάθεση χρημάτων: IBAN GR 08 0171 6350 0066 3510 6838 558

Δικαιούχος: Λεβάκη Γεωργία – μητέρα 8χρονης

 

Ας κάνουμε τη διαφορά, δεν χρειάζεται πολύ, το λίγο από τον κάθε έναν μας θα γίνει το “πολύ” που θα είναι αρκετό! 

Σχολιάστε εδώ!