Βιβλία

Χαρτοκοπτική και ζωγραφική σ’ ένα βιβλίο

By  | 

Γράφει η Δώρα Ανδρεαδάκη

 

 

Χρωματίζω κάρτες και φακέλους – ΦΥΣΗ

Rebecca Jones

Ίκαρος, 2017

Σελ. 72

 

 

Σου αρέσει να ζωγραφίζεις και να φτιάχνεις χειροτεχνίες; Αγαπάς τη φύση και τα ζώα; Αν ναι, τότε σίγουρα αυτό το βιβλίο θα το λατρέψεις!!!

Το εντυπωσιακό του εξώφυλλο, με τα έντονα χρώματα, τα πολύχρωμα λουλούδια και τα χαριτωμένα ζωάκια που θυμίζει άνοιξη, σου φτιάχνει τη διάθεση και σε προκαλεί σε πρώτη φάση να το ξεφυλλίσεις!

Το βιβλίο περιέχει 24 κάρτες, φακέλους και αυτοκόλλητα για να φτιάξεις τις πιο όμορφες και τις πιο χαρούμενες κάρτες που έχεις φτιάξει ποτέ!

Χρωμάτισε την κάρτα και τον φάκελο με τις ξυλομπογιές σου, κόψε και δίπλωσε όπου απαιτείται και κλείσε τον φάκελο με ένα από τα υπέροχα αυτοκόλλητα που θα βρεις στην τελευταία σελίδα του βιβλίου! Συμπλήρωσε έπειτα το όνομά σου και η κάρτα σου είναι έτοιμη για να την χαρίσεις όπου θες…!

Τα μοτίβα των καρτών και των φακέλων είναι πραγματικά πανέμορφα! Ένας μαγικός κόσμος από λουλούδια και άνθη, πεταλούδες, αλεπούδες, σκιουράκια και άλλα γλυκύτατα ζωάκια, περιμένουν να τα χρωματίσεις για να ζωντανέψουν!

Το βιβλίο με τις κάρτες αποτελεί ιδανική λύση για να απασχολήσουμε τα παιδιά μας ευχάριστα και δημιουργικά σε παιδικά πάρτι, όταν παίζουν με τους φίλους τους στο σπίτι, στη βεράντα του σπιτιού μας τις καλοκαιρινές νύχτες, στην κατασκήνωση αλλά και οποιαδήποτε άλλη στιγμή αναζητήσουν λίγες στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας!

Το μόνο που θα χρειαστούν, είναι χρώματα και φαντασία!!!

 

Σχολιάστε εδώ!