Αργυρώ Μουντάκη

Χριστούγεννα με τον Ευγένιο!!!

By  | 

Γράφει η Αργυρώ Μουντάκη

 

 

Ο Ευγένιος Τριβιζάς είναι καλός φίλος πλέον όχι μόνο δικός μας μα και των παιδιών μας. Μας “έχει μεγαλώσει” με τη Φρουτοπία, τη Χαρά και το Γκουντούν, τον Φύρδη Μίγδη και τους πειρατές της καμινάδες, ενώ υπάρχουν τόσα ακόμα που μπορούμε να θυμηθούμε και να περιγράφουμε … μέχρι αύριο! Αν θέλετε να τα δείτε όλα αυτά συγκεντρωμένα δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το  θεματικό πάρκο “Οι μυστικοί κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά” στην Helexpo στην Αθήνα. Ειδικά στις διακοπές των Χριστουγέννων είναι μία καλή ευκαιρία!

 

Μπαίνοντας στην έκθεση ερχόμαστε σε επαφή με τους τίτλους βιβλίων του αγαπημένου συγγραφέα και πραγματικά μένουμε έκπληκτοι με πόσα βιβλία έχει γράψει αλλά και με το γεγονός ότι τα έχουμε διαβάσει σχεδόν όλα!

 

 

Η βόλτα μας ξεκινάει ομαδικά, μαζευόμαστε μια μικρή ομάδα φίλων του Ευγένιου, περίπου 10-15 άτομα και ο/ η ξεναγός μας, μας οδηγεί μέσα στον μαγικό κόσμο της έκθεσης.

 

Θα συναντήσουμε φίλους αγαπημένους, όπως τον δαιμόνιο δημοσιογράφο Πίκο Απίκο, την Πουπού την αλεπού, τον Σωτήρη το καρπούζι, τον Αιμίλιο το μήλο, θα δούμε τα άδυτα της μάγισσας Φρικαντέλα, θα ακούσουμε αφηγήσεις και θα παίξουμε διαδραστικά παιχνίδια, ενώ θα πρέπει να ξεφύγουμε από παγίδες και πονηριές που σχεδιάζει για εμάς ο Ρούνι Ρούνι το ύπουλο γουρούνι.

 

Πρέπει να πούμε ότι οι δράσεις γίνονται από νέους ηθοποιούς με εμπειρία στο χώρο του θεάτρου και του θεάματος γενικότερα, είναι όλοι φιλικοί με τα παιδιά και ακούραστοι!!! Τους αξίζουν και σε εκείνους πολλά μπράβο γιατί με την διάθεση και το κέφι τους δίνουν πνοή στους ήρωες των βιβλίων του Ευγένιού μας

 

 

Θα φτιάξουμε όμως και μια δική μας δική μας ιστορία σε ένα προφορικό παιχνίδι δημιουργικής γραφής. Στο τέλος υπάρχει μια πλούσια έκθεση με όλα τα βιβλία του Ευγένιου Τριβιζά για να αγοράσουμε όσα μας λείπουν! Επίσης λιχουδιές, μαλλί της γριάς και ζαχαρωτά μπορούμε να προμηθευτούμε αν θέλουμε φεύγοντας. Καλά να περάσετε!!!

 

Εδώ στα άδυτα της μάγισσας Φρικαντέλας!!!

 

Η ξενάγηση διαρκεί περίπου μία ώρα, για περισσότερες πληροφορίες περιηγηθείτε στο site http://mystikoikosmoitriviza.gr/

Σχολιάστε εδώ!