Βιβλία

ΕΓΩτοτροπίες! Ένα ξεκαρδιστικό μουσικοθεατρικό κόμικ με συνοδευτικό CD 70′ για όλη την οικογένεια!

By  | 

Γράφει η Δώρα Ανδρεαδάκη

 

 

ΕΓΩτοτροπίες *ΣΩΣ! Ποιος ξέβαψε έτσι άξαφνα και πώς;;;

Σύλληψη-Κείμενο-Στίχοι- Σκηνοθεσία: Αναστασία Στυλιανίδη

Μουσική Σύνθεση: Γιάννης Μακρίδης

Εικονογράφηση: Μιχάλης Βαλάσογλου – Μαρία Παγκάλου

Κόκκινη κλωστή δεμένη, 2017

Σελ. 108

 

Από τις εκδόσεις «κόκκινη κλωστή δεμένη» κυκλοφορεί ένα ξεκαρδιστικό μουσικοθεατρικό κόμικ για τον «Εγωισμό» με συνοδευτικό CD 70′ με ηχητική δραματοποίηση και 11 υπέροχα τραγούδια για όλη την οικογένεια!

 

Ο «Εαυτούλης», ένας ήρωας αδυνατούλης, πάσχει από «Ραχιαία ΕΓΩτοτροπία» γιατί κουβαλάει στην πλάτη του τα «ΕΓΩ» όλου του κόσμου! Μη αντέχοντας άλλο το τεράστιο αυτό βάρος στην πλάτη του, αποφασίζει  να επισκεφτεί τον γιατρό. Η λύση είναι μόνο μία! Να πάρει από τον Αϊ Βασίλη το μαγικό φίλτρο και να το πάει στους «τρεις ιππότες της καρδιάς»! Εκείνοι, θα το μοιραστούν στα τρία και θα φτιάξουν τα αντίδοτα για τον «Εγωισμό»…

Θα καταφέρουν ο «Ζαχάρης ο Πλάστης», η «Δώροθυ» και ο «Τρισδιάστατος» να βοηθήσουν τον «Εαυτούλη» να απαλλαγεί από την καμπούρα του; Τι ρόλο παίζει ο «Ντεντέκτιβ ΣΩΣ» και ο δημοσιογράφος «Ειδησέας Ξέρωτας» σε όλο αυτό το σκάνδαλο και ποιος έκλεψε τα τρία πολύτιμα αντίδοτα; Πώς έχασε το κόκκινο χρώμα του ο Αϊ Βασίλης και γιατί η γκουβερνάντα του, η Μαίρη Φώκινς, ανησυχεί τόσο πολύ για εκείνον;

Οι «ΕΓΩτοτροπίες» είναι ένα απολαυστικό musical για τον «Εγωισμό» και τα αντίδοτά του! Τα αστεία κείμενα, οι εικόνες σε μορφή κόμικ και η εκπληκτική μουσική συνδυάζονται τόσο όμορφα μεταξύ τους, δημιουργώντας μία ιδιαίτερα προσεγμένη και ποιοτική παραγωγή στο σύνολό της. Μια ξεχωριστή συνάντηση αγαπημένων Ελλήνων ηθοποιών σε ένα μουσικοθεατρικό κόμικ που σατιρίζει με χιούμορ τη σύγχρονη πραγματικότητα!

Ένα βιβλίο για την αξία όλων εκείνων των πραγμάτων που βελτιώνουν την ποιότητα της καθημερινότητάς μας και βοηθούν στη μείωση του εγωκεντρισμού. Η λέξη «σ’ αγαπώ», μία γλυκιά κουβέντα ή μια αγκαλιά, ένα φιλί ή μια όμορφη σκέψη, αλλά και οι τρεις διαστάσεις  της ζωής… το «εγώ», το «εσύ» και το «εμείς»!

 

 

Τους ήρωες ζωντανεύουν με τις φωνές τους (με σειρά εμφάνισης):

Γιάννης Ζουγανέλης Ειδησέας Ξέρωτας – Ντεντέκτιβ ΣΩΣ – Δόκτωρ Έκτωρ

Γρηγόρης Βαλτινός Αφηγητής

Νένα Μεντή Γκουβερνάντα, νταντά του Αϊ Βασίλη

Δημήτρης Κουρούμπαλης Εαυτούλης

Αντώνης Λουδάρος Ζαχάρης ο Πλάστης (ιππότης της καρδιάς)

Ελένη Καρακάση Δώροθυ (ιππότισσα της καρδιάς)

Γεράσιμος Γεννατάς Τρισδιάστατος (ιππότης της καρδιάς)

Στέφανος Λώλος Αρχιμπογιατζής

& η Κοινή Γνώμη: Παύλος Κατσιβέλης – Μαρία Βασιλοπούλου (JazzMatazz)

 

Ελπίζουμε να το δούμε σύντομα και ως θεατρική παράσταση! Παρακολουθείστε το Trailer του βιβλίου στο youtube εδώ και περιηγηθείτε στη σελίδα του στο Facebook εδώ.

Τιμήστε μας με ένα like στη σελίδα μας στο facebook parents24.gr – 24 ώρες γονείς 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε εδώ!