Βιβλία

Κάν’ το να συμβεί φέτος- ημερολόγιο 2018

By  | 

Γράφει η Δώρα Ανδρεαδάκη

 

ΚΑΝ’ ΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΦΕΤΟΣ 

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2018

Δρ Φαίδρα Λογοθέτη

Μίνωας, 2017

Διαστάσεις: 12 * 16 εκ.

Σελ. 352

 

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας το ημερήσιο ημερολόγιο 2018 Κάν’ το να συμβεί φέτος από την ψυχοθεραπεύτρια Δρ Φαίδρα Λογοθέτη.

Ένα πολύ καλαίσθητο ημερολόγιο σε ένα ιδιαίτερα εύχρηστο μέγεθος με  μαλακό εξώφυλλο που μας παρακινεί στο να υλοποιήσουμε τους στόχους μας! Με όμορφα μηνύματα σε κάθε σελίδα του που μας γεμίζουν με θετική ενέργεια και φράσεις με πολύτιμες συμβουλές για να βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας! Το ημερολόγιο περιλαμβάνει χρήσιμα τηλέφωνα, συνοπτικό ημερολόγιο του 2018 και του 2019, ετήσιο πλάνο για το 2018, τις παγκόσμιες και διεθνείς ημέρες και φυσικά το εορτολόγιο του 2018 για να μη ξεχάσουμε τις γιορτές των αγαπημένων μας προσώπων!

 

Μια νέα χρονιά ξεκινά και η ψυχοθεραπεύτρια Δρ Φαίδρα Λογοθέτη σάς προτείνει να φορέσετε τη χαρά και να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας!

Σε αυτό το ημερολόγιο θα βρείτε αισιόδοξα μηνύματα που θα σας αφυπνίσουν και φράσεις που μπορεί να βελτιώσουν τη δική σας ζωή. Η ευτυχία μας εξαρτάται κατά ένα μεγάλο μέρος από τους συνταξιδιώτες που έχουμε στο ταξίδι της ζωής και αυτό το ημερολόγιο είναι ο δικός σας ελπιδοφόρος συνταξιδιώτης για το 2018!

 

«Δεκάδες ευκαιρίες εμφανίζονται μπροστά μας την ώρα που εμείς αναπολούμε τις ευκαιρίες που χάσαμε…»

«Ακόμη κι αν δεν σου το έχει πει κανείς, ακόμη κι αν όσοι σου το είπαν σε απογοήτευσαν αργότερα, είναι καιρός να πεις εσύ στον εαυτό σου σ’αγαπώ!»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε εδώ!