Αργυρώ Μουντάκη

Ξεχωριστές επιλογές για δώρα του Άγιου Βασίλη που συνδυάζουν παιχνίδι και βιβλίο

By  | 

Γράφει η Αργυρώ Μουντάκη

 

 

 

Αυτή η σκοτούρα “τι να φέρει φέτος ο Άγιος Βασίλης” είναι σίγουρα κάτι που θέλει σκέψη, μιας κι εκείνα συνήθως ζητάνε ηλεκτρονικά παιχνίδια, τάμπλετ, κινητά και playstation, ενώ πολλοί γονείς δεν θέλουν από τόσο μικρή ηλικία να τα εισάγουν σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Κοστίζουν όμως και πολύ. Σήμερα θα σας προτείνω χαρούμενα δώρα που θα ενθουσιάσουν τα μικρά παιδάκια, δώρα που μπορείτε να τα κάνετε δώρο μεμονωμένα ή συμπληρωματικά και δεν κοστίζουν πολύ, είναι όμως εντυπωσιακά και έχουν ήρωες που αγαπούν πολύ τα παιδιά. Είναι παιχνίδια-βιβλία από τις Εκδόσεις Ψυχογιός:

 

 

Το Μαθαίνω και Εξερευνώ: ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ είναι ένα μεγάλο κιτ που περιέχει ένα βιβλίο με εντυπωσιακές πληροφορίες για το διάστημα: Τι είναι το Μπιγκ Μπανγκ, το ηλιακό μας σύστημα, ο Κοπέρνικος, ο Γαλιλαίος και η συμβολή τους στην επιστήμη, πληροφορίες απλές, όπως ότι στο διάστημα δεν ακούγονται οι ήχοι αλλά και πιο σύνθετες για τους πλανήτες και τα διαστημικά φαινόμενα. Το παζλ  205 τεμαχίων που συνοδεύει την έκδοση είναι πραγματικά εντυπωσιακό και θα στολίσει όμορφα το παιδικό δωμάτιο.

Και είναι πραγματικά ένα πολύ ωραίο κιτ δραστηριοτήτων αυτό με τους Δεινόσαυρους. Περιέχει δύο σκελετούς Τυραννόσαυρους Ρεξ που μπορούν τα παιδιά να τους συναρμολογήσουν, δύο μινιατούρες Δεινοσαύρων με ρόδες αλλά και ένα βιβλίο με πολλές προϊστορικές πληροφορίες και ωραίες δραστηριότητες για να απασχοληθούν τα παιδιά.

 

 

Το Ψυχρά κι Ανάποδα – Ένα μαγικό ταξίδι είναι ένα ωραίο κιτ με ένα βιβλίο και ένα παζλ 36 τεμαχίων και δύο όψεων, η μία όψη για να τη χρωματίσουν τα παιδιά όπως θέλουν. Η Έλσα και η Άννα κάνουν την πρώτη τους περιοδεία με το βασιλικό πλοίο, η Έλσα καλείται να ασκήσει τις μαγικές της δυνάμεις αλλά εκείνη νιώθει άβολα. Φτάνουν στο βασίλειο της Ζάρια και τις υποδέχονται έτσι όπως τους αξίζει!

 

 

Το πριγκιπικό παλάτι είναι ένα μεγάλο κιτ που περιέχει ένα παζλ 72 τεμαχίων με το πριγκιπικό παλάτι της πριγκίπισσας Πόλι. Η ιστορία της Πόλι αφορά μια πριγκίπισσα που δεν ήθελε να μοιράζεται τα πράγματά της, η ιστορία εκτυλίσσεται στο παλάτι, όπου η Πόλι απολαμβάνει όλα τα αγαθά δίχως να δίνει σε κανέναν τίποτα. Τι θα γίνει άραγε στη συνέχεια; 

 

 

 

Και ποιο παιδί δεν αγαπάει τους πειρατές! Σε αυτό το όμορφο κυλινδρικό κιτ περιέχονται ένα βιβλίο για ιστορίες με πειρατές και ένα παζλ 100 τεμαχίων. Το βιβλίο διασκεδαστικό, το παζλ όμορφο για να κοσμήσει το δωμάτιο των παιδιών.

 

 

1000 αυτοκόλλητα δεν είναι λίγα σίγουρα και βεβαίως όταν απεικονίζουν πάνω τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών… είναι ένα πολύ ωραίο δώρο. Συνδυάζεται με πολλές δραστηριότητες, εικόνες που μπορούν να χρωματίσουν τα παιδιά, αλλά και να κολλήσουν κάποια από τα αυτοκόλλητα.

 

Σχολιάστε εδώ!