Βιβλία

“Το βιβλίο που κουνιέται – Ζιγκ-Ζαγκ ταξίδι στον χρόνο” ένα ακόμα διαδραστικό βιβλίο για παιδιά

By  | 


 

Γράφει η Δώρα Ανδρεαδάκη

Το βιβλίο που κουνιέται – Ζιγκ-Ζαγκ ταξίδι στον χρόνο
Κείμενο & εικονογράφηση: Κρίκελ-Κράκελς
Σειρά: Σύγχρονες ιστορίες και παραμύθια απ’ όλο τον κόσμο
Μετάφραση: Μαρία Σούμπερτ
Διάπλαση, 2021
Σελ. 88

 

 

Το νέο διαδραστικό βιβλίο των Κρίκελ-Κράκελς που μόλις κυκλοφόρησε υπόσχεται στα παιδιά ένα μαγικό ταξίδι στον χρόνο!

Ξεκινώντας από τη δημιουργία του σύμπαντος και των πλανητών, μεταφερόμαστε στην εποχή των δεινοσαύρων, στην εποχή όπου έζησαν οι Νεάντερταλ και τα μαμούθ και φτάνουμε στις πυραμίδες της Αιγύπτου. Γνωρίζουμε έπειτα τους Βίκινγκς, τους Εσκιμώους, τους ινδιάνους, βοηθάμε έναν νεαρό ιππότη να φτάσει στο κάστρο του αλλά και έναν μυλωνά να επισκευάσει τον μύλο του, ακόμα και τις ακτές θα καθαρίσουμε από τα σκουπίδια που άφησαν οι άνθρωποι.

Όπως και με τα προηγούμενα βιβλία της σειράς, έτσι και σε αυτό εδώ, τα παιδιά συμμετέχουν ενεργά στην εξέλιξη της ιστορίας κάνοντας κάποιες κινήσεις με τα χεράκια τους. Θα βοηθήσουν έτσι τον μικρό δεινόσαυρο να φτάσει τα φύλλα του δέντρου για να μπορέσει να τα φάει, αλλά και να τον κρύψουν από έναν επικίνδυνο Τυραννόσαυρο. Θα χρειαστεί να ανοιγοκλείσουν το βιβλίο, να το στρίψουν, να υποδείξουν τα ψαράκια στους Νεάντερταλ, να τραβήξουν με το δάχτυλό τους γραμμούλες, να φυσήξουν, ακόμα και να ουρλιάξουν θα χρειαστεί προκειμένου να διώξουν το θαλάσσιο τέρας που απειλεί τους Βίκινγκς!

Ένα ακόμα διασκεδαστικό βιβλίο για παιδιά από 3 ετών που θα τα βοηθήσει να αναπτύξουν της φαντασία τους, να γνωρίσουν διαφορετικούς και μακρινούς κόσμους, μα κυρίως, να γελάσουν πολύ!

Η πολύχρωμη, γεμάτη ζωντάνια εικονογράφηση του βιβλίου κάνει το ταξίδι των παιδιών ακόμα πιο μαγευτικό εξιτάροντας την περιέργειά τους.

Δείτε εδώ το προηγούμενο διαδραστικό βιβλίο της σειράς.

 

 

 

 

Τιμήστε μας με ένα like στη σελίδα μας στο facebook parents24.gr – 24 ώρες γονείς,

στο Instagram: https://www.instagram.com/parents24.gr/

και στην προσωπική της Αργυρώ Μουντάκη

Σχολιάστε εδώ!