Βιβλία

Ανακαλύπτω το Διάστημα!

By  | 

Γράφει η Δώρα Ανδρεαδάκη

 

Ο άτλαντας του Διαστήματος

Ψυχογιός, 2016

Σελ. 44

 

Ο άτλαντας του Διαστήματος είναι ένα μαγικό ταξίδι στο μυστηριώδες και γοητευτικό σύμπαν που μας περιβάλλει! Ένα εντυπωσιακό βιβλίο με μια θαυμάσια εικονογράφηση που μαθαίνει στα παιδιά, με τον πιο ευχάριστο και διασκεδαστικό τρόπο, τις σημαντικότερες πληροφορίες για το Διάστημα!

 

Τι είναι το Ηλιακό Σύστημα, από τι απαρτίζεται και τι περιλαμβάνει; Πώς ακριβώς σχηματίστηκε η Σελήνη και πώς επιδρά στους ανθρώπους της Γης; Θα κατοικήσουμε ποτέ σε αυτήν; Έχετε δει κάποιο αστερισμό; Με τι έμοιαζε; Πώς λέτε να νιώθουν οι αστροναύτες όταν περιπλανώνται στο Διάστημα; Έχεις επισκεφτεί ποτέ κάποιο αστεροσκοπείο ή κάποιο πλανητάριο;   

 

Το βιβλίο περιλαμβάνει 6 μεγάλες αναδιπλούμενες σελίδες που αποκαλύπτουν τη συναρπαστική ιστορία της δημιουργίας των άστρων και των πλανητών, πληροφορίες για τους δορυφόρους, για τους αστεροειδείς και τους κομήτες, για τη σελήνη και τους πρώτους ανθρώπους που πάτησαν σε αυτήν, για τα άστρα και τους σημαντικότερους αστερισμούς, για τα διαστημόπλοια, τους κοσμοναύτες και τους διαστημικούς σταθμούς!

 

Ο άτλαντας του Διαστήματος εντάσσεται στη σειρά “γενικών γνώσεων” και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 6 ετών! Κατάλληλος για το σπίτι αλλά και για το σχολείο, εισάγει τα παιδιά σε έννοιες όπως η βαρύτητα της Γης, η ενέργεια και η τροχιά. Ένα πολύ όμορφο βιβλίο με πολύχρωμες εικόνες και πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το Ηλιακό μας Σύστημα, το σπίτι μας στο σύμπαν!

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε εδώ!